BUNA ZIUA TUTUROR !
Am fost contactat telefonic de dna Godeanu Maria din Pitesti de la revista Stil De Viata. Cu ocazia zilei Sibiului in data de 29.08.2008, intre orele 16-18, doreste sa organizeze in Piata Mare din Sibiu o actiune care are ca scop promovarea produselor ecologice. Pentru aceasta cere sprijinul nostru.
In continuare aveti solicitarea dumneaei.
Pe data de 28 august de la orele 16 la 18 am organizat in Piata Mare din Sibiu o actiune cu titlul REVISTA STIL DE VIATA TE INVITA SA TRAIESTI SANATOS,actiune care are ca scop promovarea hranei ecologice.Judetul Arges va fi prezent printr-un stand informativ al Institutului de Cercetare Maracineni,iar de la Sibiu astept participarea dv cu orice ar putea sa se inscrie pe aceasta linie:paine ecologica,miere,fructe etc.Astept confirmarea de la firma ECocasa Iasi pentru participare si puteti mobiliza orice alti doritori de a participa.In decursul celor 2 ore cei prezenti vor fi invitati sa guste produsele prezentate si vorr fi informati asupra beneficiilor unei alimentatii ecologice.Voi vinde 250 bratari verzi pentru strangerea de fonduri in vederea donarii lor Institutului din Maracineni.Astept confirmarea dv.dar si idei pentru a desfasura o actiune de anvergura care deja este mediatizata pe posturile locale si regionale de radio si tv.
Cu consideratie,
Mioara Godeanu, Director General al revistei Stil de viata Pitesti
Telefon 0752305033
Propunerea mea este sa facem un banner mare de ex. 5m x 1m pe care sa scriem Asociatia operatorilor din agricultura ecologica - Bio Romania si sub el membrii asociatiei sa-si expuna produsele pentru vanzare si degustare.
Va multumesc !
Astept propuneri, in special de la Biocoop.