Bio Romania »Forum » Masuri de dezvoltare a Agriculturii ecologice » Subiect Nou

BIO ROMANIA LA ZILELE SIBIULUI

(7 posts)
  • Început 3 ani în urmă de marian
  • Ultimul mesaj al lui mioara godeanu

1. marian

marian
    Moderator

BUNA ZIUA TUTUROR !

Am fost contactat telefonic de dna Godeanu Maria din Pitesti de la revista Stil De Viata. Cu ocazia zilei Sibiului in data de 29.08.2008, intre orele 16-18, doreste sa organizeze in Piata Mare din Sibiu o actiune care are ca scop promovarea produselor ecologice. Pentru aceasta cere sprijinul nostru.
    In continuare aveti solicitarea dumneaei.

Pe data de 28 august de la orele 16 la 18 am organizat in Piata Mare din Sibiu o actiune cu titlul REVISTA STIL DE VIATA TE INVITA SA TRAIESTI SANATOS,actiune care are ca scop promovarea hranei ecologice.Judetul Arges va fi prezent printr-un stand informativ al Institutului de Cercetare Maracineni,iar de la Sibiu astept participarea dv cu orice ar putea sa se inscrie pe aceasta linie:paine ecologica,miere,fructe etc.Astept confirmarea de la firma ECocasa Iasi pentru participare si puteti mobiliza orice alti doritori de a participa.In decursul celor 2 ore cei prezenti vor fi invitati sa guste produsele prezentate si vorr fi informati asupra beneficiilor unei alimentatii ecologice.Voi vinde 250 bratari verzi pentru strangerea de fonduri in vederea donarii lor Institutului din Maracineni.Astept confirmarea dv.dar si idei pentru a desfasura o actiune de anvergura care deja este mediatizata pe posturile locale si regionale de radio si tv.
    Cu consideratie,

Mioara Godeanu, Director General al revistei Stil de viata Pitesti

Telefon 0752305033

Propunerea mea este sa facem un banner mare de ex. 5m x 1m pe care sa scriem Asociatia operatorilor din agricultura ecologica - Bio Romania si sub el membrii asociatiei sa-si expuna produsele pentru vanzare si degustare.

Va multumesc !
    Astept propuneri, in special de la Biocoop.

Adăugat 3 ani în urmă #
  2. User has not uploaded an avatar

marcel m.
    Moderator

Cine din Bio Romania ,organizeaza inscrierile la acest eveniment? Escar Prod vrea sa participe!

Adăugat 3 ani în urmă #
  3. User has not uploaded an avatar

wilhelm schuster
    Moderator

Biocoop este situat la doar 50 m de Piata Mare si cred ca colegii mei vor colabora cu placere la standul Bio-Romania.

Adăugat 3 ani în urmă #
  4. marian

marian
    Moderator

BUNA SEARA,

MA BUCUR CA INCEPEM SA COMUNICAM.

DOAMNA GEORGETA NITU, ARE DATELE DE CONTACT ALE D-nei, Mioara Godeanu, Director General al revistei Stil de viata Pitesti Telefon 0752305033.

Pe D-na Georgeta, O PUTETI GASI IN FIECARE ZI (de luni pana vineri) intre orele 9-17, la
    tel 0374 006994.

Adăugat 3 ani în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar

mioara godeanu
    Membru

Astazi am fost la Primaria Sibiu de unde am luat autorizatia pentru eveniment.Am gasit multa bunavointa si deschidere.Ni se pune la dispozitie tot ce dorim .As vrea sa stiu exact ,in cel mai scurt timp, pe ce participare contez:firme,produse etc.Va multumesc,astept cu nerabdare .Si nu uitati :Sibiul este plin de turisti de peste tot,aceasta actiune coincide cu Zilele Sibiului si ne putem astepta ca mesajul nostru sa fie foarte bine primit de catre o masa larga de oameni.
    Mioara Godeanu, directo revista Stil de viata

Adăugat 3 ani în urmă #
  6. User has not uploaded an avatar

marcel m.
    Moderator

escar prod va participa. problema ete insa, ca numai biocop si escarprod, nu reprezinta miscarea bio pe care noi toti vrem sa opopularizam. unde sunt albinarii, producatorii de legume, fructe de padure, culturile mari, etc.? Nu se poate ca la o oportunitate ca aceasta sa nu ne facem cunoscuti. Sa stie toata lumea ,ca expuneri gratuite sau la costuri nominale ,nu sunt oportunitati ce ni se vor ivi prea des in marketing. Mai mult participarea aceloras operatori,tot timpul, la acest gen de evenimente, poate duce la o uzura perceptuala, a consumatorului si poate chiar la o lipsa de credibilitate in timp, privind amploarea organizatiei noastre. Si mai este vorba de un aspect care ma deranjeaza:daca ne consideram o organizatie serioasa cu scop national ,de ce nu putem creea un comitet care sa raspunda de organizarea acestui tip de evenimente? Nu cred ca este normal ca numai Marian sa-si asume tot timpul responsabilitatea mobilizarii pe ultima suta de metri,a membrilor nostri, care in mod haotic vin sau nu vin la aceste evenimente. Suntem o organizatie serioasa,avem ca scop statutar un program educational si de marketing, avem obligatia sa ne facem datoria in mod cat se poate de profesional din acest punct de vedere. Eu cred ca acest obiectiv este chiar mai important decat schimbarea unor articole din lege sau obtinerea de subventii sau alte desiderate care desi importante nu pot avea un beneficiu mai mare decat acceptanta publicului larg, a notiunii de agricultura sanatoasa, BINE ORGANIZATA SI CREDIBILA. TREBUIE SA INCEPEM O ADEVARATA CAMPANIE,CAT SE POATE DE PROFESIONISTA DE EDUCARE A POPULATIEI SI PRIMUL PAS ESTE IN OPINIA MEA, PARTICIPAREA ORGANIZATA LA ACESTE OPORTUNITATI DE MARKETING!
    Escar prod isi enunta disponibilitatea in acest sens. Asteptam parerea executivului si a celorlalti membrii.
    Marcel M.

Adăugat 3 ani în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar

mioara godeanu
    Membru

Revista Stil de viata va mai organiza in octombrie ,in Pitesti o campaniecare va fi pe alte coordonate dar care va putea cuprinde si acest segment al alimentatiei ecologice.Este intr-adevar pacat ca , la Sibiu, un loc cu deschidere si audienta se anunta ata de greu participarile.Actiunea va avea loc in Piata Mica, in fata Centrului Cultural ,vom avea posibilitatea unei vitrine frigorifice,dar si expunerii produselor si materialelor publicitare pe 4 standuri.Mie personal imi este greu sa asigur mesele ,ma ocup singura de toata actiunea, de aceea va rog sa aveti in vedere acest aspect.Am facut deja 4 drumuri la Sibiu,am vorbit cu cei care ne pot ajuta,dar vad cu regret ca nu ma contacteaza nimeni din partea dv.Oricum va iesi totul bine pentru ca tin tare mult la acest lucru si nu ma las,chiar daca va fi nevoie sa aduc de acasa tot ce trebuie.
    Mioara Godeanu

Adăugat 3 ani în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adăuga mesaje.