Este foarte bine ca asociatia noastra a fost bagata in seama inca de la inceput,de catre mass media.
Parera mea este insa ,sa avem mare grija, de a nu fi etichetati de catre societate,ca un grup de extremisti religiosi pentru ca riscam sa fim marginalizati inca de la debut.Excessul de orice fell dauneaza !!!Daca continuam sa afirmam ca hrana conventionala este creatia diavolului,si numai noi producem hrana binecuvantata de DIMNEZEU,curand ne vom trezi ca ne amplasam in proverbiala pozitie "contra vantului".Daca vrem sa avem rezultate in misiunea noastra, trebuie sa invatam in primul rand arta diplomatiei!Cred ca sunt in asentimentul majoritatii cand sustin o politica mai degraba de mediere decat de cruciada.Sa nu uitam ca cel putin in Romania noi suntem o minoritate infima si avem o cale lunga de parcurs pentru educarea consumatorului. As vrea sa cunosc si parerea celorlalti. Marcel M.
expunere mediatica
(2 posts)-
Adăugat 3 ani în urmă #
-
Stimati colegi,
Sunt cu totul de acord cu ceea ce spune Dl.Marcel. Este foarte bine ca am resuit sa facem o impresie buna inca de la inceput si ca am fost mediatizati.
Asa cum am stabilit noi vom promova si sustine conceptul de agricultura ecologica dar nu prin acte si mesaje care sa duca la ideea ca suntem o organizatie religioasa.
Poate ca atingerea si conexiunea subiectului cu latura Divina este punctul nostru forte, diferit de cel al altor organizatii, dar TREBUIE sa mentinem un echilibru si in actiunile viitoare sa avem in vedere invitatii si implicari si cu alte biserici decat cea ortodoxa, acest lucru fiind dat si de principiul egalitatii pe care ne dorim sa il sustinem.
De asemenea nu trebuie sa uitam ca cea mai mare concentrare a conceptului se afla in zona de Vest si Centru a Romaniei, zona cu o componenta foarte mozaicata in ceea ce priveste apartenetnta la religii.
Astept comentarii
Cu respect
Damian DAdăugat 3 ani în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adăuga mesaje.