Bio Romania »Forum » Masuri de dezvoltare a Agriculturii ecologice » Subiect Nou

MAGAZIN VIRTUAL - BIO ALIMENTE !

(4 posts)

1. marian

marian
    Moderator

CU AJUTOR DE SUS, SUMTEM GATA SA PRIMIM LISTA PRODUSELOR ECOLOGICE CE VOR FI VANDUTE PRIN INTERMEDIUL MAGAZINULUI VIRTUAL AL ASOCIATIEI.

Ionut este gata sa primeasca datele pt alcatuirea magazinului virtual de alimente ecologice: BIO ALIMENTE.

DORITORII SUNT RUGATI SA-I TRANSMITA SUB FORMA DE TABEL DATE DESPRE PRODUSELE OFERITE SPRE COMERCIALIZARE, CUM AR FI: DENUMIRE PRODUS, PRET, MOD SE AMBALARE, TERMEN DE VALABILITATE, CONDITII DE PASTRARE, ORGANISMUL DE CERTIFICARE, ETC.

CAND VA FI FINALIZATA INVENTARIEREA SI PREZENTAREA PE SITE A PRODUSELOR, EXISTA POSIBILITATEA SA FIE DISTRIBUITE PRIN FIRMA DE CURIERAT ACTIV CURIER. LA BUCURESTI EXISTA UN DEPOZIT ALIMENTAR CERTIFICAT ECOLOGIC PT PRODUSE CU REGIM TERMIC DE DEPOZITARE NORMAL - 20 GRADE.

DOAMNE BINECUVINTEAZA !

Adăugat 3 ani în urmă #
  2. User has not uploaded an avatar

marcel m.
    Moderator

Cine este Ionut si la ce adresa de mail trimitem lista ? Marcel M.

Adăugat 3 ani în urmă #
  3. admin

admin
    Radu Voicu

Eu sunt Ionut, trimiteti lista de produse si detalii despre fiecare (inclusiv poze) pe adresa ionut.parausanu@ecosemnal.ro La aceeasi adresa ma gasiti daca aveti intrebari, sau pe forum.

Magazinul se va gasi la adresa www.bioaliment.ro Am vazut mai sus ca ati scris "alcatuirea magazinului virtual de alimente ecologice: BIO ALIMENTE" domeniul bioalimente.ro nu a fost inregistrat, daca doriti sa evitati confuziile mai departe ar fi bine sa il il inregistrati si pe cel cu "e" la sfarsit.

Inca ceva... ar trebui sa existe informatii consistente despre fiecare produs in parte, descrieri nu doar cateva atribute.

Adăugat 3 ani în urmă #
  4. marian

marian
    Moderator

BUNA SEARA IONUT,

POTI SA REZERVI TU BIO ALIMENTE.RO ? ITI ACHIT EU CONTRAVALOAREA.

CE FACEM CU BIO-ROMANIA.ORG ? ASTEPTAM TOTI SA AVEM ACCES LA DENUMIREA MAI SCURTA A SITE-ULUI, SI CASUTE DE E-MAIL. DACA AI ORICE PROBLEMA SUNA-MA.

O SAPTAMANA BUNA ITI UREZ !

Adăugat 3 ani în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adăuga mesaje.