Buna ziua,
Daca stie cineva de unde pot cumpara oua de prepelita BIO in Bucuresti, rog sa imi comunice.
Am nevoie pentru tratament pentru un copil de 3 ani.
Multumesc.
Daca un post similar exista, va rog mutati/stergeti topicul si redirectionati
Buna ziua,
Daca stie cineva de unde pot cumpara oua de prepelita BIO in Bucuresti, rog sa imi comunice.
Am nevoie pentru tratament pentru un copil de 3 ani.
Multumesc.
Daca un post similar exista, va rog mutati/stergeti topicul si redirectionati
Buna seara
Din pacate pina acum in Romania nu exista oua de prepelita BIO certificate.
Va sugerez sa identificati oua de gaina care sunt certificate si sa va informati despre avantajele consumarii acestora.
Ouale de gaina eco "CORTINA BIOPROD" sau "POP AVI" sunt doua marci care sunt prezente pe piata.
O seara excelenta
Damian
Cine imi poate spune si mie unde pot gasi documentatia necesara pt a afla in ce consta o ferma bio de prepelite? Multumesc mult de tot.
In legatura cu solicitarea dstra pentru oua de prepalita certificate bio in Romania, va pot spune cu certitudine ca deocamdata nu exista o oferta, asa cum a raspuns si Dnul Damian in mesajul anterior.
In schimb, pot sa va spun ca exista solutie la problema dstra pentru o oferta de oua de prepelita produse in conditii bio, pentru un tratament sigur, de care dstra aveti nevoie.
Sigur ca dumneavoastra va puneti probabil intrebarea de ce nu exista oferta daca exista solutia tehnica??
Raspunsul este legat de conditiile de certificare care impun norme comune pentru pentru toate speciile de pasari si pe care crescatorii de prepelite nu le pot indeplini, deocamdata, din cauze justificate, din cauze care tin strict de cateva particularitati ale speciei si nu in ultimul rand, din lipsa unor cereri constante pe piata.
Daca totusi doriti aceasta oferta, ne puteti contacta pe pagina web a asiciatiei BIOAVIROM: www.bioavirom.ro si va punem in contact cu producatorii care va pot ajuta in problema dstra.
Referitor la solicitarea dstra pentru documentatia tehnica pentru o ferma de prepelite bio va raspundem ca Asociatia BIOAVIROM va poate acorda sprijinul de care aveti nevoie. Asteptam sa ne contactati.
Stiu ca nu exista o oferta de oua bio de prepelita, dar sunt convinsa ca exista o cerere. In ultimul timp au inceput sa ma intereseze produsele bio- am inceput cu produsele cosmetice si acum incerc sa imi introduc cat mai multe produse bio in alimentatie.Dar in acelasi timp ma intereseaza si o afacere cu produse bio. m am gandit la ouale de prepelita pt ca nu exista asa ceva si cred ca m as putea ocupa de cresterea acestor animale.
Multumesc pentru raspunsuri.
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adăuga mesaje.