In urma solicitarii de catre Asociatia Operatorilor din Agricultura Ecologica a unui pavilion in cadrul INDAGRA FARM 2008, astazi 23.10,2008 am primit raspuns din partea ROMEXPO.
Va rog pe cei interesati sa contactati asociatia cat mai urgent.
In attach aveti conditiile si preturile cerute de ROMEXPO.
raspunsul ROMEXPO la solicitarea pavilionului pt agricultura ecologica
(3 posts)-
Adăugat 3 ani în urmă #
-
Buna seara,
Este al treilea raspuns pe care l-am primit de la Romexpo la solicitarea Bio Romania de a organiza primul salon international de agricultura ecologica din Romania. Din nefericire nu a fost corect inteleasa solicitarea noastra si primele 2 raspunsuri contineau o oferta de cca 1200 euro + tva, /stand de 6 mp. Dupa o corespondenta si negocieri intense astazi am primit aceasta oferta rezonabila pt operatorii ecologici din Romania. Sunt invitati sa participe toti doritorii,fermieri,procesatori, comercianti, inclusiv firme de certificare, consultanta, asociatii de profil, etc. Din pacate anul acesta nu mai putem organiza un salon international.
RUGAM CA DORITORII SA-SI EXPRIME OPTIUNEA FERMA DE PARTICIPARE LA INDAGRA FARM 2008, in cursul zilei de luni 27 octombrie. totodata va rugam sa solicitati, eventuale echipamente suplimentare, figigider, rafturi, etc.Taxa de participare se va achita catre Bio Romania, dupa confirmarea inscrierii in data de 30 octombrie.
Inscrierile se fac la tel : 0751 226779 sau e-mail: office@bio-romania.org, bioromania@yahoo.com,
d-na Georgeta Nitu.Doamne ajuta !
Adăugat 3 ani în urmă # -
Super, este ca si anul trecut (pretul).
As avea nevoie doar de 2 precizari, daca se poate:
1. In ca hala (numarul) ar fi salonul Ecologic - poate atasati o harta
2. Daca ar fi exclusiv hala de Ecolgie (anul acesta Indagra a avut si produse Traditionale)?Multumesc,
ThomasAdăugat 3 ani în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adăuga mesaje.